„Grey’s Anatomy”…getting to know your inside

„Noptile albe” se trateaza cu zile la fel de albe – albul halatelor de doctor. (am descoperit asta dupa cele 2 nopti pierdute in acest weekend)

Nu, in „Grey’s Anatomy” nu este nimic gri, ci chiar foarte pestrit: personaje, tipologii, situatii, comic, drama si realitate. Este urmatoarea mea „dragoste” dupa ER si Chicago Hope. Da, imi plac filmele cu doctori…desi dupa doctori nu ma prea omor.

Am ajuns pe la jumatatea seriei 2, desi acum este gata si seria 4 a serialului si pot spune ca merita savurata fiecare scena din el. DE CE? Pentru ca…

1. este imposibil sa nu te regasesti intr-unul din personaje si in situatiile in care sunt puse (cred ca as putea sa imi aleg un personaj pe zi…)

2. fiecare episod poarta titlul unei melodii care, de obicei, are legatura cu tema abordata in acel episod sau cu morala sa;

3. „SERIOUSLY! ” 🙂

4. textele sunt geniale

5. muzica din film este bestiala (Snow Patrol, The Fray, Beck, Jem, Gomez, Brandi Carlile, KT Tunstall etc etc)

6. Trendul „McLabeling” – adaugarea initialelor „Mc” inaintea unor termeni („McDreamy” pt Dr.Shepard 🙂 hihi, „McSex”, „McGuily”, „McBitchy”, „McDreamy was doing the McNasty with McHottie? That McBastard.” 🙂 🙂 )…McFuckin’Awesome!!!

7. ce imi place cel mai mult este ca imi creeaza „stari”…de ras, de plans, de simpatie, de ura, de resemnare, de mila….stari de: „frate, incredibil..asta mi s-a intamplat si mie!!!”…”m-am simtit si eu asa, stiu cum e”…”ce mi-as dori sa fie asa..uf..” etc etc)

Overall….este delicios! 🙂

You should ENJOY it !

Reclame

3 Responses to „Grey’s Anatomy”…getting to know your inside

  1. Ral spune:

    i love dr. burke … i do 8->

  2. Roxana spune:

    tuh, seria 3 o sa plangi in continuu , muzica din tot e deja pe torrente mai sunt 2 zile si apare ep 1 seria 4 , bucura-te cat mai poti de amuzament pentru there will be no more dr burke in seria asta si …sor-sa lu’ meredith o sa strice distractia multora!:D ihaa!!

  3. MAD spune:

    hmmm…. pe asta l-am „ratat’…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: